Nuon Solar Auto

De winnende factoren van het Solarteam en de zonneauto

De veelbesproken en succesvolle Nuna8  vormt een grote blikvanger tijdens het NKC 2018. De auto kan worden bekeken en is voor de congresgangers aan te raken tijdens het congres in De Meenthe in Steenwijk.

Daarnaast is er een presentatie over het team, de race en hoe de zonneauto gebouwd wordt. Het Nuon Solar Team bestaat uit studenten van de TU Delft en wordt na een strenge selectieprocedure samengesteld van verschillende faculteiten, waarbij onder andere de studies lucht- en ruimtevaarttechniek, werktuigbouwkunde, ele​c​trotechniek, technische natuurkunde, industrieel ontwerpen en technische bestuurskunde​ zijn vertegenwoordigd​. Basis van het succes is hun technische kennis, creatieve inzichten en pra​k​tische manier van handelen.

Ook wordt ingegaan op de 8 winning factors van het NUON solarteam. Dat zijn de 8 factoren aan de hand waarvan het team denkt dat ze beter zijn dan hun tegenstanders. Dit mag geen enkele ondernemende ondernemer missen en ook voor deze sessies geldt: vol is vol. (www.nuonsolarteam.nl)

Locatie

Nationaal Kunststof Congres
Rabo Theater De Meenthe in Steenwijk
Stationsplein 1
8331 GM Steenwijk

Contact

Geurt Wolsink
06 53 17 82 24