Mireille Kinket | Directeur Polymer Science Park

Nieuwe ontwikkelingen en samenwerken aan een duurzame circulaire groei

Het Polymer Science Park is hèt (open) innovatiecentrum voor toegepaste kunststoftechnologie dat zich focust op recycling, coatings, 3D-printing en kunststoffen en sensoren. Als directeur maakt Mireille Kinket graag het verschil voor bedrijven. Dat vraagt om continue inspelen op nieuwe ontwikkelingen. Tijdens het congres zal zij samen met een aantal bedrijven toelichten hoe vanuit het Polymer Science Park wordt samengewerkt aan een duurzame circulaire groei.

Mireille Kinket
Mireille Kinket studeerde Chemische Technologie aan de Universiteit Twente. Ze studeerde af bij DSM in Geleen en startte haar loopbaan bij Unilever. Vervolgens ging ze naar de Hoogovens en werd daar programma manager Hylite, een aluminium sandwich materiaal met kunststof kern speciaal ontwikkeld voor de automobiel industrie.

In 2003 switchte zij haar carrière naar beleidsmedewerker duurzaamheid. Later werd ze manager na- en bijscholing aan de Hogeschool Utrecht en gaf ze les in polymeerchemie. Sinds 2015 is Mireille directeur van het Polymer Science Park.

 

Locatie

Nationaal Kunststof Congres
Rabo Theater De Meenthe in Steenwijk
Stationsplein 1
8331 GM Steenwijk

Contact

Geurt Wolsink
06 53 17 82 24