Aanmelden bezoeker

Ik meld me aan als bezoeker van het Nationaal Kunststof Congres op donderdag 5 april 2018 in het Rabo Theater De Meenthe in Steenwijk.

Algemene voorwaarden:
Het Nationaal Kunststof Congres (NKC) wordt georganiseerd door Stichting Kunststof Stad Steenwijk en de Stichting PolyPlasticum. De bezoekersregistratie en facturatie wordt uitgevoerd door MYbusinessmedia, Kunststof en Rubber. Voor de registratie van uw persoonsgegevens verwijzen wij u naar het privacystatement op de website van MYbusinessmedia. Uw volledige naam (voornaam, tussenvoegsel, achternaam) en bedrijfsnaam geven wij ook aan de andere deelnemers, sprekers en exposanten door, met als doel uw deelname aan ons evenement te optimaliseren. Uw volledige gegevens worden ook doorgestuurd naar NKC voor de organisatie werkzaamheden van het evenement.

Annuleringsvoorwaarden: tot 4 weken voor aanvang van het evenement is het mogelijk te annuleren. Er wordt dan 25% van de deelnameprijs in rekening gebracht. Bij annulering binnen 4 weken voor aanvang van het evenement is het volledige bedrag verschuldigd. Bij verhindering is het mogelijk een collega als vervanger op te geven.

Algemene voorwaarden: bovengenoemde prijzen zijn inclusief BTW en administratiekosten.

Locatie

Nationaal Kunststof Congres
Rabo Theater De Meenthe in Steenwijk
Stationsplein 1
8331 GM Steenwijk

Contact

Geurt Wolsink
06 53 17 82 24